Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Stichting de Muziekroute is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Stichting de Muziekroute of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Stichting de Muziekroute worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Stichting de Muziekroute heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Stichting de Muziekroute links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Stichting de Muziekroute van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Stichting de Muziekroute 2023.
Alle rechten voorbehouden.

Facebook